Kookworkshops ‘Saffraan Culinair’

KookworkshopSaffraan Culinair‘ :

Vanuit de passie om met saffraan te koken, ontstond het idee om dit te delen met mensen die benieuwd zijn om culinaire mogelijkheden van saffraan mee te ontdekken.

Het saffraanverhaal is -voor ons alleszins- oneindig meeslepend. Het boeiende ervan zijn de culinaire mogelijkheden die deze prachtige specerij biedt. En die gaan veel verder dan het gebruik van saffraan bij rijstpap!

We focussen op smaak, op aroma’s en kleur.

We geven u wat achtergrondinfo over de teelt, laten u kijken, ruiken en vooral proeven van échte saffraan en gesaffraneerde bereidingen. We leren u ook hoe u het verschil kan herkennen tussen verschillende vervalsingen en geven uiteraard tips & tricks mee hoe u met saffraan in uw keuken kan werken.

Wat u mag verwachten? Een avondvullende activiteit rond koken met saffraan in een gezellig, huiselijk kader. Duurtijd 2-3u.lr_saffraan_25-klein

Formule & Prijzen

Prijzen zijn BTW inclusief. Gerechten zijn seizoensgebonden en zo veel mogelijk bio.

Bij bepaalde voedselintolerantie of bij specifieke wensen (vegetarisch, veganistisch) dit vermelden bij uw inschrijving aub.

Inbegrepen: 3 gerechten, aperitief, receptenfiches

  • 6 personen: 40€ pp
  • 7 personen: 35€ pp
  • 8 tot 12 personen: 30€ pp

Geen voorkennis nodig. Nieuwsgierig zijn is genoeg! 🙂

foto’s: Mie De Backer©

 

Inschrijven: linda @ belgischesaffraan.be

Info: linda @ belgischesaffraan of 0496/07.56.36

Wenst u een variante op deze formule, aarzel dan niet om ons te contacteren!