SFFRN London Dry Gin

 

sffrn-gin

 

SFFRN_1_frontSFFRN_2_front

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belgische Saffraan lanceert hierbij haar eerste Kempense, artisanale SFFRN Gin – een London Dry Gin– met lokale saffraan die gedistilleerd werd op de ‘old fashioned way’. Deze saffraangin is uniek, omdat de saffraan gedistilleerd werd en niet geïnfuseerd, zoals dat bij andere saffraangins gebeurt.

Voor zover onze kennis reikt, is dit een WERELDPRIMEUR!

VIBE Distillers uit Herentals werken met de beste ingrediënten en zorgden voor een subtiele saffraantoets met Jamaica peper, kardemom, oranjebloesem en kaneel. Hij bevat 43% alcohol en wordt verdeeld in flessen van 0.5L – te verkrijgen in onze hoevewinkel van de saffraanboerderij, Leefdaalstraat 14 te Morkhoven.

Fles van 0.5L -48€

In volgende restaurants kan u hem vanaf nu degusteren:

Restaurant Au Comptoir Gierle (Ivan Menten en Leen De Visscher)

Restaurant De Schone van Boskoop Boechout (Wouter Keersmaekers)

Restaurant Signatuur Hoogstraten (Bart Gils en Sally Lauwers)

Restaurant L’épicerie du Cirque Antwerpen (Dennis Broeckx en Ellen Destuyver)

Restaurant ‘t Vijfde Seizoen Aalter (Broes Tavernier en Lien D’Hooge)

Restaurant Graanmarkt 13 Antwerpen (Seppe Nobels)

Restaurant De Vijf Seizoenen Brakel (Jonas & Laurence Haegemans)

Brasserie Het Anker Mechelen