Bezoeken in coronatijden

Door de huidige Covid-19 situatie zijn alle normale activiteiten afgelast. Wij hanteren een interessant en leerzaam alternatief op onze verschillende programma’s. Deze bezoeken zijn gegidst en vinden buiten plaats, we respecteren alle geldende maatregelen en vragen de bezoekers dit ook te doen.

Belgische Saffraan

Activiteiten op de saffraanboerderij

Bezoek de boerderij

10-60 personen
Bezoek onze saffraanboerderij (Foto: Hanne Joossen)

We vertellen uitgebreid over de teelt van saffraan aan de hand van beelden. We gaan in op het gebruik ervan in de keuken, op enkele medicinale aspecten, kwaliteitsverschillen en geven een aantal weetjes mee. Verder is er een veldbezoek en zijn er 3 proevertjes.

Walk & Taste

10-80 personen
Walk & Taste

Walk & Taste is een ongedwongen manier om kennis te maken met de saffraanteelt. Het “wandelen en proeven” bieden we aan in een zoete of in een aperitief versie.

Culinair bezoek

6-16 personen
IMG_20180504_133940456

Bij een culinair bezoek geven we een korte duiding hoe de saffraanteelt gebeurt. We focussen voornamelijk op het culinaire en vergelijken jaargangen, laten ruiken en proeven. De gerechtjes zijn te kiezen als dessert- of voorgerechtversies.

Verblijven

Verblijf in onze B&B Art.14

We verwelkomen je graag op onze saffraanboerderij voor een ontspannend verblijf met (saffraan)ontbijt in onze B&B Art.14.

Arrangementen

Saffraankrokus

Zoekt u een originele activiteit met familie, vrienden, collega’s en wenst u een arrangement op maat? We bekijken het graag samen met u!