Bezoeken in coronatijden

Info

Gedurende de corona-tijd, hanteren we een interessant en leerzaam alternatief op onze verschillende programma’s. U kiest volgens uw interesse, aantal personen en budget.
Wenst u een alternatief, aarzel niet om ons te contacteren.

De bezoeken zijn alle gegidst en zijn alle en enkel buiten. We respecteren de geldende corona maatregelen en vragen de bezoekers dit ook te doen.

Gezien specifieke maatregelen kunnen veranderen, kunnen bv de aantal toegelaten personen ook veranderen. Gelieve u hierover te informeren. We volgen de richtlijnen van de overheid en die zijn te volgen op de nieuwskanalen en FOD Volksgezondheid.

Basisformule

1-20 personen, +/- 1u

De cyclus van de saffraanteelt, het jaar rond, wordt duidelijk en aanschouwelijk voorgesteld aan de hand van beelden en uitleg. Met het bezoek aan het veld zelf, wordt de teelt gekaderd in het seizoen. We gaan wat dieper in op het hoe en waarom en beantwoorden uw vragen. Dat maakt dat elk moment van de cyclus interessant is.

Proef formule

10-50 personen, +/- 1u

Gegidste rondleiding (zoals basisformule), waarbij een duidelijk beeld gegeven wordt hoe de saffraanteelt het jaar rond gebeurt + uitbreiding naar het culinaire. Het gebruik in de keuken komt aan bod, waarbij er tips en tricks meegegeven worden. Om het culinaire aspect van saffraan te kunnen ervaren, krijgt elke deelnemer een proefpakket mee naar huis.

Praktisch

 • Het is een buitenactiviteit, dus gepaste kledij en schoeisel is aangewezen. De activiteiten gaan door, ook bij regen, felle wind of stralende zon.
 • Op het veld is er géén toilet! Gelieve hiermee rekening te houden.
 • Mogelijkheid tot aankopen van producten in de shop, volgens geldende corona maatregelen. Enkel cash of via smartphone met Payconic/Bancontact App, wij hebben geen Bancontact apparaat
 • Contacteer ons om te reserveren

Prijzen

 • Basis formule

  totaalprijs (1-20 personen):

  € 100
 • Proef formule

  per persoon (10-50 personen):

  € 15