Belgische Saffraan mee met Seppe Nobels naar Foodsymposium Graz

Topchef Seppe Nobels (restaurant Graanmarkt 13 Antwerpen) is consequent in zijn keuze om voornamelijk te koken met lokale producten. Belgische Saffraan en Amielo stadshoning zijn door hem gecombineerd in een gluten- en lactosevrije praline.

Topchocolatier Dominique Persoone tekende voor deze exclusieve praline die Toerisme Vlaanderen en Jong Keukengeweldchef Seppe op 9 en 10 mei 2016 mee naar het Foodsymposium in Graz (Oostenrijk) neemt. Daar zullen Flanders Kitchen Rebels Seppe Nobels en Villi Sigurdason (restaurant Souvenir uit Ieper) hun kunde delen met een internationale delegatie. Ze zijn er één van de 20 topsprekers en zullen er de Vlaamse gastronomie en specialiteiten in de verf zetten.

Trots dat wij mogen samenwerken!

saffraanpraline Seppe 2
Event:  www.chefdays.com 

www.graanmarkt13.be

www.jongkeukengeweld.be

www.visitflanders.be

www.toerismevlaanderen.be

www.amielo.be