Week van de Korte Keten @saffraanboerderij Belgische Saffraan

Op zaterdag 11 mei 2019 organiseren we de 2e saffraanbrunch ter gelegenheid van de ‘Week van de Korte Keten’ www.weekvandekorteketen.be .

Onze saffraanbrunch bestaat uit huisgemaakte hartige gerechten, warm en koud, zoals quiches, slaatjes, groentebereidingen enz.
Er is een ruime keuze aan huisgemaakt brood, zoete broodjes en/of gebak en desserts. De saffraantoetsen zijn in meer en mindere mate merkbaar. We willen graag verrassen en aantonen dat saffraan echt heel ruim bruikbaar is. Met de kleurrijke gerechten, willen we graag de dynamiek en de culinaire kleppers van de Kempen op de kaart zetten. We zijn trots om met deze collega’s te kunnen samenwerken die met dezelfde passie als wij, topproducten leveren. We willen onze gasten in een gemoedelijke, familiale sfeer ontvangen en (mee) laten genieten van al dat lekkers. Welkom, dus!
We werken uitsluitend samen met kleine, ambachtelijke (lokale) producenten en dit zowel in de saffraanboerderij, als in onze B&B Art.14. Voor de saffraanbrunch gebruiken we dus erg graag Kempense specialiteiten, zodat mensen de passie die elk van ons heeft, kan ruiken, kan zien en natuurlijk ook kan proeven.

Vooraf inschrijven noodzakelijk! Veggie of vegan kan, mits duidelijke vermelding bij reservatie.

27€ pp, thee/koffie, sap inbegrepen. Start 10.30u Beperkt aantal plaatsen en vooraf inschrijven is noodzakelijk. Meer info? Stuur een mailtje naar linda @ belgischesaffraan.be (spaties weglaten).

Zondag 12 mei kan je bij ons een luxe saffraanontbijt nuttigen.

Een saffraanontbijt is een luxe ontbijtversie, waarbij saffraan verwerkt is in zowel zoete als hartige bereidingen. . We werken met streekgebonden producten van onze top collega’s en heel veel huisgemaakte producten. We maken ons eigen brood, (zoete) broodjes en gebak. Er is een ruim aanbod aan charcuterie (waaronder Belgische medaillewinnaars), diverse kazen (koekazen, schapen- en geitenmelk kazen) en andere zuivel, huisgemaakte confituren en spreads,
Op culinair vlak heeft de Kempense regio heel wat te bieden. We zijn blij en trots u kennis te laten maken met de prachtproducten van deze kleppers.
We ontvangen u graag in een gemoedelijke, familiale sfeer. Bij goed weer serveren we het ontbijt buiten in een tent.

Kostprijs: 18€ pp , koffie of thee en sap inbegrepen.

Interesse? Stuur een mailtje naar linda @ belgischesaffraan.be (spaties weglaten)

Beperkt aantal plaatsen en vooraf inschrijven is noodzakelijk.