Week van de Smaak 2015: Kookdemo @Belgische Saffraan

Op vraag van Handmade in Belgium, gingen we een niet alledaagse samenwerking aan voor ‘Week van de Smaak 2015’. We kozen voor een co-creatie met keramiste Katja Van Breedam, die een uniek porseleinen vijzeltje maakte met bijhorende stamper/lepel. Het vijzeltje kan gebruikt worden om zelf je saffraanpoeder te maken en anderzijds als kopje om je Saffrocaat te degusteren.

Zaterdag 21/11/2015 geven we een kookdemo hoe u dit unieke foodie item kan gebruiken aan de hand van enkele bereidingen. Tijdstippen: 14u of 15u 30u.

Plaats: Saffraanboerderij, Leefdaalstraat 14 te Morkhoven (Herentals).

Elk item is een uniek en volledig handgemaakt stuk! Ideaal als geschenk voor de feestdagen.

http://www.weekvandesmaak.be/

 

DSC_0264DSC_0265