
13 nov Week van de Smaak 2015: Kookdemo @Belgische Saffraan
Posted at 13:18h in Blog
Op vraag van Handmade in Belgium, gingen we een niet alledaagse samenwerking aan voor ‘Week van de Smaak 2015’. We kozen voor een co-creatie met keramiste Katja Van Breedam, die een uniek porseleinen vijzeltje maakte met bijhorende stamper/lepel. Het vijzeltje kan gebruikt worden om zelf je saffraanpoeder te maken en anderzijds als kopje om je Saffrocaat te degusteren.
Zaterdag 21/11/2015 geven we een kookdemo hoe u dit unieke foodie item kan gebruiken aan de hand van enkele bereidingen. Tijdstippen: 14u of 15u 30u.
Plaats: Saffraanboerderij, Leefdaalstraat 14 te Morkhoven (Herentals).
Elk item is een uniek en volledig handgemaakt stuk! Ideaal als geschenk voor de feestdagen.
http://www.weekvandesmaak.be/