27 nov Saffraanpatatjes
Posted at 14:28h
in Recepten
RECEPT van Cynthia Janssens:
Laat je saffraandraadjes (3 p/p) (Belgische Saffraan, what else? 🙂 ) minimaal 4u infuseren in wat water.
Schil aardappelen (type Charlotte bv) en snijd in blokjes.
Smeer een ovenschotel in met look en olijfolie.
Pers 2 teentjes look in een goeie soeplepel olijfolie , kruid deze met peper en (zee)zout en doe de patatjes in de schaal.
‘Bedruip’ de patatjes met de gekruide olijfolie en voeg het saffraaninfuus toe, roer goed om.
Zet de schaal in een oven van 160° en laat een 40min braden. Keer regelmatig de patatjes.
Cynthia serveert dit bij vis, vlees en gevogelte.
Smakelijk!
Saffraanpatatjes
Porties
4
portiesVoorbereidingstijd
30
minutesKooktijd
40
minutes